Spoedgevallendienst – Tandartsenpraktijk van Beek – Honselersdijk

Spoedgevallendienst

  1. Het kan voorkomen dat u onverwacht pijn krijgt en zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Wij houden elke dag tijd vrij voor het behandelen van spoedgevallen bij onze eigen ingeschreven patiënten. Als u ’s ochtends vóór 09:30 uur belt, doen wij ons uiterste best u dezelfde dag te helpen. ’s Middags kunt u ons voor spoedgevallen ook bereiken als wij aanwezig zijn, maar dan op ons spoednummer 085-2221388.

Indien de praktijk gesloten is, kunt u kijken in onderstaande lijst of telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0174) 622373. U wordt dan middels het antwoordapparaat verder doorverwezen naar de waarnemend tandarts overdag als wij afwezig zijn en de spoedgevallendienst in de avond en in het weekend.

 

De spoedgevallendienst is uitsluitend bedoeld voor het verrichten van noodhulp, bijv. bij ongevallen, nabloedingen en zeer ernstige pijnklachten.

Bij in de avond net uitgevallen of afgebroken vullingen of een verloren (nood) kroon die vervelend aanvoelen, maar waar nog geen pijnstillers voor hoeven geslikt is het advies: goed schoonhouden en de eerstvolgende werkochtend de eigen tandarts (of diens waarnemer) bellen voor een behandelingsafspraak of overleg. Over de locatie van de spoedgevallendienst wordt u via de telefoon verder geïnformeerd.

 

(Onderstaande spoedgevallendienst is uitsluitend bestemd voor patiënten met hun tandarts in: De Lier, ’s-Gravenzande,  Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen en Hoek van Holland).

Spoedgevallendienst schema:

08-09 juni  Dental 365  den Haag  070-2040010

De weekenddienst vangt aan op vrijdagmiddag voorafgaand aan het weekend om 12.00 uur.
De tandartspraktijk die de weekenddienst uitvoert zal ook de avonddienst in de week daarop volgend verzorgen, tenzij anders vermeld hierboven.

Zie de actuele avond/weekenddienst via: www.tandartsenwestland.nl