Inschrijven

Heeft u problemen met snurken en/of wilt u meer weten over slaapapneu (ademstops ’s nachts) dan kunt u contact met tandarts Willem van Beek opnemen voor een uitgebreid intake consult om te kijken of dit met een soort beugel (MRA) kan worden verholpen. U kunt zich hiervoor telefonisch aanmelden of  inschrijven via deze site!
Wij hanteren bij het inschrijven van patiënten voor alle overige zorg een wachtlijst, waarbij een partner en kinderen van reeds ingeschreven patiënten op deze wachtlijst voorgaan. Aangezien we goede zorg met aandacht voor de patiënt, hetgeen tijd kost, willen verlenen aan de bij ons ingeschreven patiënten, is het onmogelijk om iedereen die dat vraagt, direct aan te nemen.
Als u graag op de wachtlijst wilt komen te staan, kunt u ons een mail sturen via het  “Contact email formulier”  (< u kunt hier op klikken)
U moet dus toch nog bij uw huidige tandarts patiënt blijven, totdat wij contact met u opnemen dat u bij ons patiënt kunt worden. De wachttijd is ca. een half jaar tot één jaar op dit moment.

Stap 1 van 6
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 6
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.

Stap 3 van 6
Verzekeringsgegevens

Verzekering begindatum

Stap 4 van 6
Overig

Stap 5 van 6
Opmerkingen

Stap 6 van 6
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
//
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres

Verzekeringsgegevens

Zorgverzekeraar
Polisnummer
Verzekering begindatum
//

Overig

Laatste bezoek tandarts
Tandheelkundige wensen

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord