Betalen – Tandartsenpraktijk van Beek – Honselersdijk

Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

De rekening die u hebt ontvangen bestaat uit 2 delen:
– Een bovenliggend nota deel
– Een onderliggend acceptgiro deel
Het is de bedoeling dat u met de acceptgiro, overschrijving of internetbankieren de nota binnen 3 weken aan ons betaalt of dat u direct de nota in de praktijk per pin betaalt. Het nota deel kunt u, als u een aanvullende tandartskosten verzekering hebt, zenden ter vergoeding aan uw zorgverzekeraar.
U ontvangt van ons na uiterlijk 4 weken een 1e herinnering, bij een 2e herinnering worden er administratie kosten a € 9,00 in rekening gebracht. Twee weken na de 3e herinnering wordt de vordering als u niet betaald heeft uit handen gegeven aan deurwaarderskantoor van Dam & Pruijn te Delft. De bijkomende kosten worden dan minimaal 40,= extra!
Bij vragen over de rekening gelieve u ’s ochtends tussen 09.00-12.00 uur contact met ons op te nemen.

Betalingsvoorwaarden:

Klik hieronder om de betalingsvoorwaarden te bekijken, die door tandartspraktijk J.W.E. van Beek zijn gedeponeerd en die vanaf 1 januari 2013 gehanteerd worden:
Betalingsvoorwaarden 2013 Tandartspraktijk JWE van Beek (pdf)