Corona – Tandartsenpraktijk van Beek – Honselersdijk

Corona

Behandeling in onze tandartspraktijk kan alleen gebeuren als u niet:  verkouden bent, een loopneus heeft, hoofdpijn, keelpijn of diarree hebt, ziek bent of hoest/niest, benauwd bent en verhoging/koorts heeft (gehad), een veranderde geur of smaak hebt of als één van uw gezinsleden/begeleiders dat heeft of onlangs heeft gehad of als u een gezinslid heeft die besmet is met het Coronavirus.
Bij binnenkomst in de praktijk moet u uw handen desinfecteren nadat u een mondneusmasker heeft opgezet. Als u uw mobiel wilt gaan gebruiken, moet u deze ook desinfecteren met alcohol. In de wachtkamer staat de mechanische ventilatie op maximaal en er is ook een raam open.
In de behandelkamers kunnen maximaal 2 personen naar binnen, in de wachtkamer zijn 4 aparte zitjes met 1,5 meter tussenruimte.
Voor het verlaten van de praktijk moet u de handen opnieuw desinfecteren bij de voordeur.
Het is nog steeds belangrijk om regelmatig goed handen en vingers te wassen en te laten drogen aan de lucht of af te drogen met een papieren tissue.  Als u moet hoesten/niezen, probeer dat dan in de elleboog te doen.  Geen handen schudden en proberen om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.