Aanmelden als patiënt op onze wachtlijst – Tandartsenpraktijk van Beek – Honselersdijk

Aanmelden als patiënt op onze wachtlijst

  • Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt en bij ons op de wachtlijst komen te staan?

Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Zodra er bij ons ruimte in de praktijk is (dat kan inmiddels al meer dan een jaar duren), mede omdat Tandzorg Honselersdijk en Tandzorg Hoek van Holland gestopt zijn), sturen wij u een mail dat u zich kunt inschrijven via ons (SSL beveiligde) inschrijfformulier op deze website.

Omdat wij goede zorg willen leveren met tijd voor elke patiënt, kunnen wij helaas dus niet iedere nieuwe patiënt direct behandelen en moeten sommigen van u nog bij de eigen tandarts blijven of bij een andere tandarts/of de voorgestelde tandartspraktijk voor een behandeling een afspraak(en) maken in de tussentijd.

 

LET OP: U moet zich nog niet uitschrijven bij uw eigen tandarts, dat kunt u pas doen als u daadwerkelijk bij ons ingeschreven bent, nadat wij u daarom gevraagd hebben en u bij ons een eerste afspraak hebt gemaakt voor een intake.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord